kerstachtergrond

Contact en info

kerstwinkelpromo

Alles 4 Kerst

kerstfeest kerst

Free SEO Tools

Home kerstkaart eten en drinken kerstbomen verlichting versiering Kerstpakketten Kerstvakantie Kerstmuziek Kerstmarkten entertainment kerstplaatjes kerstpics Feestdagen kerstverhalen kerstverhaal
kerststerren

een unieke collectie kerstdecoraties, de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom.


Onze ontwerpers ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Bomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet mee af te werken. Alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

Het assortiment bestaat uit kunstkerstbomen van de twee bekendste merken Black Box Trees en Triumph Tree.

Het assortiment bestaat uit zowel bomen met en zonder ingebouwde verlichting. De maten lopen uiteen van 120 tot 425 cm hoog en allemaal direct uit eigen voorraad leverbaar. Bestellingen die op werkdagen voor 17:30 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.

Echte kerstboom kopen ?

kersttoppers

Kunstkerstboom

kerstballen kunstkerstbomen decoraties Luxe uitvoering