kerstachtergrond kerstwinkelpromo

Alles 4 Kerst

kerstfeest kerst
Home kerstkaart eten en drinken kerstbomen kerstverlichting Kerstpakketten Kerstvakantie Kerstmuziek Kerstmarkten entertainment kerstplaatjes Feestdagen kerstverhalen kerstverhaal

Kerstboom kopen kerstbomen

gekleurde-kerstboom tot zelfs een verlichtekerstboom, de boom voor kerst kerstspar nordman blauwspar bij het tuincentrum al dan niet met kerstversiering en kerstballen kerstverlichting

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist gedecoreerde kerstboom. Dit betekend eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis!


Onze ontwerpers ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstbomen met LED verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

Xmasdeco Levensechte Kunstkerstboom

Het assortiment bestaat uit kunstkerstbomen van de twee bekendste merken Black Box Trees en Triumph Tree.

Het assortiment bestaat uit zowel kerstbomen met en zonder ingebouwde verlichting. De maten van de bomen lopen uiteen van 120 tot 425 cm hoog. De kerstbomen zijn allemaal direct uit eigen voorraad leverbaar. Bestellingen die op werkdagen voor 17:30 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.

Echte kerstboom kopen ?

kersttoppers

Kunstkerstboom